Wereldleider in geavanceerde apparatuur
en systemen voor de voedselverwerkende industrie


Evenementen

Marel Batching Event

Marel Target BatcherMinimale giveaway, maximaal rendement!

Op 22, 23 en 24 mei organiseert Marel Benelux in Oss het Marel Batching Event. Een unieke kans om de batchers van Marel in werking te zien met branchespecifieke producten of zelfs uw eigen input!

VIP-sessie
Wilt u een-op-een advies van onze specialisten? Met uw eigen input draaien? Schrijf u dan in voor een VIP-sessie. Een uur lang staat het DemoCenter tot uw exclusieve beschikking. Er zijn maar drie VIP-sessies per ochtend beschikbaar, dus schrijf u op tijd in.

22 mei (di) Pluimvee 08.30-09.30 09.45-10.45 11.00-12.00
23 mei (wo) Vis 08.30-09.30 09.45-10.45 11.00-12.00
24 mei (do) Vlees 08.30-09.30 09.45-10.45 11.00-12.00
Dag Branche Tijdslot 1 Tijdslot 2 Tijdslot 3

Marel Batching EventInschrijven:

Aanmelden


Demomiddagen
U kunt zich ook inschrijven voor een van onze algemene demomiddagen waarin verschillende batchers worden gedemonstreerd. Elke dag staat er van 14:00u tot 16:30u een andere branche centraal:
22 mei (di): Pluimvee
23 mei (wo): Vis
24 mei (do): Vlees


Machines
Tijdens het Batching Event worden de volgende machines gepresenteerd: 
 
SpeedBatcher
Zeer snelle batcher die de invoer eerst in sub-batches verdeelt om deze vervolgens tot het optimale batchgewicht te combineren. Giveaway is daardoor minimaal. De SpeedBatcher is volautomatisch te integreren in een productielijn.

TargetBatcher
Deze flexibele batcher combineert verse of bevroren producten tot het gewenste, exacte gewicht. Giveaway wordt daarmee beperkt tot een minimum. De Target Batcher zorgt, standalone of in een productielijn, voor batches die direct handmatig of automatisch verpakt kunnen worden.

MultiHead Weigher met Screwfeeder
Tijdens het event wordt de nieuwe MultiHead Weigher met Screwfeeder geïntroduceerd. Speciaal geschikt voor verse kipdelen en reepjes/blokjes vlees of kip.
 

Vragen over het event? Neem contact op met Saskia van Capelleveen.
U kunt ons hier vinden.

PrevNext


Please note: The information on this site and its use are subject to a Legal Notice. This site uses Cookies which are further detailed in that notice.

Marel is de toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde apparatuur, systemen en diensten aan de vis-, vlees- en pluimveeverwerkende industrie. Onze merken - Marel, Stork Poultry Processing en Townsend Further Processing - behoren tot de meest gerespecteerde in de industrie. Met vestigingen in meer dan 30 landen en een wereldwijd netwerk van meer dan 100 agenten en distributeurs, werken wij nauw samen met onze klanten om de grenzen van voedselverwerking te verleggen.